Aioli-sillileipä tomaatilla ja basilikalla

10 min. 2:lle

Valkosipulilla ja parmesaanilla maustettu täyteläinen majoneesi ja Abban Ranskalainen sipulisilli sopivat täydellisesti yhteen. Valkosipulille ja parmesaanille täydelliset makuparit löytyvät tietysti tomaatista ja basilikasta. Aioli-sillileipä on täyttävä sellaisenaan tarjottavaksi.

Aioli-sillileipä tomaatilla ja basilikalla

Ainekset

  • 1 dl Felix Kruunumajoneesia
  • hienonnettu valkosipulinkynsi
  • 1/2 dl parmesaaniraastetta
  • 2 siivua maalaisleipää
  • tomaattisiivua
  • 6 - 8 siivua Abba Ranskalainen sipulisilliä
  • KORISTELUUN
  • 2 - 3  oksaa basilikaa

Valmistusohje

  1. Sekoita majoneesi, valkosipuli ja parmesaani. Paahda leipäviipaleet. Levitä päälle majoneesia ja tomaattiviipaleita sekä silliä.
  2. Koristele lopuksi basilikalla.