Gratinoidut sillivoileivät

20 min. 2:lle

Abba Ranskalainen sipulisilli on monikäyttöinen tuote, joka sopii myös voileivän väliin. Juustokuorrutetut ja uunissa gratinoidut sillivoileivät ovat herkullinen iltapala sillin ystävälle.

Gratinoidut sillivoileivät

Ainekset

  • 1 dl parmesaaniraastetta
  • 80 g raastettua kermajuustoa
  • kananmuna
  • 2 siivua maalaisleipää
  •   voita
  • tomaattisiivua
  • 6 - 8 siivua Abba Ranskalainen sipulisilliä
  • KORISTELUUN
  • oksaa lehtipersiljaa

Valmistusohje

  1. Sekoita juustoraasteet ja kananmuna. Voitele leipäsiivut, nosta päälle tomaattiviipaleita ja 3 - 4 palaa silliä per leipä.
  2. Kuorruta leivät kunnon kerroksella juustoa ja ripottele pinnalle hienonnettua lehtipersiljaa. Gratinoi leipiä 200 C noin 10 minuuttia.
  3. Koristele ruskistuneet sillivoileivät lehtipersiljalla.