Abba AteriaValmis Laktoositon Sitruunakastike kalalle 250 g

Laktoositon sitruunalla maustettu ruoanlaittokastike kalalle

Helposti hyvää kalaruokaa! AteriaValmis –kastikkeilla saat helposti vaihtelua kalaruokiin. AteriaValmis -sitruunakastike sopii hyvin esimerkiksi paistetulle tai uunissa kypsennetylle lohelle. Aseta kala vuokaan, kaada kastike päälle ja kypsennä uunissa. AteriaValmis on gluteeniton ja laktoositon ja löytyy kaupan kylmähyllystä.

Vesi, laktoositon KERMA, liemi (vesi, SIMPUKKA, porkkana, purjosipuli, sipuli, valkosipuli, KALA, auringonkukkaöljy, luontaiset aromit), sitruunatäysmehu (4 %), rapsiöljy, maissi- ja riisitärkkelys, suola (voimakassuolainen), sokeri, laktoositon MAITOPROTEIINI, sitruunakuitu, sitruunaöljy, mausteet, aromit.

Per 100 g
Energiaa 600 kJ / 150 kcal
Rasvaa 13 g
josta
- tyydyttynyttä rasvaa 7,0 g
- kertatyydyttämätöntä rasvaa g
- monityydyttämätöntä rasvaa g
Hiilihydraattia 6,4 g
josta
- sokereita 1,3 g
Proteiinia 1,0 g
Suolaa 1,4 g
Laktoosia <0,01 g

Huom! Tuotetiedot saattavat muuttua, tarkastathan tuotetiedot aina pakkauksesta.

* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8 400 kJ/2 000 kcal)

Erityisruokavaliot:

  • Ei sisällä naudanlihaa tai naudanlihavalmisteita

Tuotteen ominaisuudet:

  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Ei sisällä kananmunaa

Valmistusohje:
Laita noin 400-600 g tuore- tai pakastekalaa uuninkestävään vuokaan. Ripottele pinnalle hieman suolaa. Kaada AteriaValmis-kastike tasaisesti kalan päälle. Riittävän kapeanmallinen vuoka on hyvä, jotta kastike peittää lähes koko kalan. Paista 175 C:ssa, uunin keskiosassa noin 20-25 minuuttia. Mikäli käytät pakastekalaa, on paistoaika noin 10 minuuttia pidempi.

Säilytysohje:
Kylmäsäilytys: 0 - +6 °C.

Valmistusmaa:
Ruotsi

Valmistajan nimi:
Orkla Foods Sverige AB