Abbalta uusia kalaherkkuja joulusesonkiin

November 3, 2020

Nyt on omien silliherkkujen valmistaminen todella nopeaa ja helppoa, sillä Abba toi kauppoihin uuden 5 minuutin sillifileen. Uutuus on miedommin suolattu ja sellaisenaan käyttövalmis ilman aikaa vievää liotusta. Se on myös helppo ja monipuolinen maustaa, sillä siinä on mieto maku. Ideoita ja inspiraatiota omiin silliresepteihin löydät sillikoulu.fi -sivustolta; maistuisiko vaikkapa Sillikaviaari, Glögisilli tai Aasialainen sitrussilli? Itse tekemällä sillistä saa juuri niin jännittävän makuisen kuin haluaa, ja omatekoinen silli on ihana, arvostettu lahja. Tuote on pakattu 420/210 g vakuumipakkaukseen ja se löytyy kaupan kylmätiskistä.

Abban Lasimestarinsilli kuuluu jouluun. Se on suomalaisten rakastama, perinteinen porkkanalla, palsternakalla ja sipulilla maustettu silli, jossa on mieto ja makeahko maku. Abban lasimestarinsilli on saanut ylleen upean talvisen kuosin, joka näyttää hyvältä juhlapöydässä ja riittoisasta 500/250 g tölkistä riittää monelle.

Kumpikin Abba uutuus on valmistettu MSC-sertifioidusta sillistä, eli ne ovat vastuullisia vaihtoehtoja. Tuotteet ovat kaupoissa vain rajoitetun ajan 1.11.-31.1. Hae omasi vielä kun ehdit.