Basilikapastaa, paahdettua kylmäsavulohta ja mascarponea

Maustettu mascarpone tuo täyteläisyyttä basilikatortellinien ja kylmäsavulohen muodostamaan kokonaisuuteen. Voit käyttää reseptissä myös muita täytettyjä tuorepastatuotteita, kuten Pastellan tomaatti ja juusto -tortelliineja.

Valmistusaika
30 min.

Annokset
2

Ainekset

  • 100 g mascarponea
  • 3 kpl aurinkokuivattua tomaattia hienonnettuna
  • 2 rkl ruohosipulia hienonnettuna
  • suolaa
  • rouhittua mustapippuria
  • 1 pkt Pastella Tortellini Ricotta ja Basilika -tuorepastaa 250 g
  • 1 pss Abba laktoositon katkarapu-tillikastike kalalle 250 g
  • 200 g kylmäsavulohta
  • 2 kpl luumutomaattia kuutioina
  • 1 ruukku tuoretta basilikaa

Valmistusohjeet

Sekoita kulhossa mascarpone, aurinkokuivattu tomaatti ja ruohosipuli. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Vatkaa kovaksi vaahdoksi ja laita kylmään maustumaan.

Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä 3 minuuttia. Lämmitä katkarapu-tillikastike kattilassa ja sekoita valutettu pasta kastikkeen joukkoon. Paahda kylmäsavulohet kuumalla kuivalla pannulla noin 10 sekuntia per puoli.

Annostele pasta lautaselle ja nosta päälle paahdetut lohipalat sekä ruokalusikallinen maustettua mascarponea. Viimeistele tomaattikuutioilla ja tuoreella basilikalla.