Kalapihvit ja pastaa katkarapu-tillikastikkeessa

Valmistusaika
30 min.

Annokset
4

Ainekset

  • 600 g tuorepastaa
  • 1 pss Abba Laktoositon katkarapu-tillikastike kalalle 250 g
  • 2 l vettä
  • 50 g babypinaattia
  • 300 g lohifilee, nahaton
  • 200 g turskafilee, nahaton
  • 1/2 dl vehnäjauhoja
  • 1 sitruuna
  • 1 rkl hienonnettua tilliä
  • 1 tl suolaa
  • 1/2 tl mustapippurirouhetta
  • 25 g voita
  • tilliä koristeluun

Valmistusohjeet

Keitä pasta kattilassa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan noin 2–3 minuuttia ja valuta.

Kaada kastike pannulle, lämmitä nopeasti ja lisää pasta kastikkeen joukkoon.

Lisää pinaatti pastan joukkoon ja sekoita.

Aja lohi ja turska sauvasekoittimella hienoksi massaksi.

Lisää joukkoon vehnäjauhot, sitruunan mehu ja raastettu kuori, tilli, suola ja pippuri.

Muotoile massasta neljä kalapihviä ja paista voissa pannulla kypsiksi. Koristele annos tuoreella tillillä.