Tuorepastaa, paahdettua kylmäsavulohta ja mascarponea
Maustettu mascarpone tuo täyteläisyyttä tuorepastan ja kylmäsavulohen muodostamaan kokonaisuuteen. jonka kruunaa Abba sitruunakastike kalalle. Voit käyttää reseptissä myös muita täytettyjä tuorepastatuotteita. Maista ja ihastu!
Valmistusaika 30 minutes mins
Sekoita kulhossa mascarpone, aurinkokuivattu tomaatti ja ruohosipuli. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Vatkaa kovaksi vaahdoksi ja laita kylmään maustumaan.
Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä 3 minuuttia. Lämmitä sitruunakastike kattilassa ja sekoita valutettu pasta kastikkeen joukkoon. Paahda kylmäsavulohet kuumalla kuivalla pannulla noin 10 sekuntia per puoli.
Annostele pasta lautaselle ja nosta päälle paahdetut lohipalat sekä ruokalusikallinen maustettua mascarponea. Viimeistele tomaattikuutioilla ja tuoreella basilikalla.