Go Back
+ servings
Kalapihvit ja pastaa katkarapu-tillikastikkeessa

Kalapihvit ja pastaa sitruunakastikkeessa

Itsetehdyt kalapihvit kruunaa Abban Laktoositon sitruunakastike. Reseptistä saa helposti tehtyä ruokaa isommallekin porukalle muuttamalla annosmäärää. Kokeile helppoa reseptiä joka maistuu varmasti koko perheelle alta!
Valmistusaika 30 minutes
Ruokalaji Pääruoat, Pastaruoat
Annosmäärä 4

Ainesosat
  

  • 600 g tuorepastaa
  • 1 pss Abba Laktoositon sitruunakastike kalalle 250 g
  • 2 l vettä
  • 50 g babypinaattia
  • 300 g lohifilee, nahaton
  • 200 g turskafilee, nahaton
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 1 sitruuna
  • 1 rkl hienonnettua tilliä
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl mustapippurirouhetta
  • 25 g voita
  • tilliä koristeluun

Ohjeet
 

  • Keitä pasta kattilassa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan noin 2–3 minuuttia ja valuta.
  • Kaada kastike pannulle, lämmitä nopeasti ja lisää pasta kastikkeen joukkoon.
  • Lisää pinaatti pastan joukkoon ja sekoita.
  • Aja lohi ja turska sauvasekoittimella hienoksi massaksi.
  • Lisää joukkoon vehnäjauhot, sitruunan mehu ja raastettu kuori, tilli, suola ja pippuri.
  • Muotoile massasta neljä kalapihviä ja paista voissa pannulla kypsiksi. Koristele annos tuoreella tillillä.
Maistuiko?Kokeile muitakin Abban herkullisia reseptejä!