Tonnikalamunakas
Munakas on maukas, nopea ja ravitseva ateria, johon yleensä löytyy valmistusaineet kaapista. Tonnikala tekee munakkaasta vielä ruokaisamman ja tietysti herkullisen. Kokeile tätä reseptiä vaikka aamupalaksi tai ruokaisaksi lounaaksi!
Valmistusaika 15 minutes mins
- 4 keitettyä perunaa kuorittuna
- 1 rkl oliiviöljyä
- 8 kananmunaa
- 1½ dl vettä
- suolaa ja pippuria
KUORRUTE
- 2 tlk Abba tonnikalaa
- 2 tomaattia kuutioituna
- 2 rkl juustoraastetta
- 1 punasipuli hienonnettuna
- rucolaa
- 8-10 oliivia
Paista perunat oliiviöljyssä. Sekoita munat, vesi, suola ja pippuri. Kaada seos perunoiden päälle. Sekoittele kevyesti pannulla kuohkeaksi munakkaaksi.
Valuta tonnikala. Sekoita kuorrutteen ainekset ja levitä tasaisesti munakkaalle.
Tarjoile munakkaan kanssa hyvää leipää.