Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Katkarapupastaa ja fenkolia
Tämän maukkaan ja helpon katkarapupastan kruunaa Abban sitruunakastike joka tuo ateriaan raikasta makua. Rapea fenkoli on omiaan tuomaan katkarapupastaan reilusti raikkautta ja suutuntumaa.
Tulosta resepti
Pinnaa resepti
Ruokalaji
Pääruoat, Pastaruoat
Ainesosat
1
pss
Abba Laktoositon sitruunakastike kalalle 250 g
1
pkt
tuorepastaa
1
fenkoli
1
tl
suolaa
200
g
katkarapuja sulatettuina
100
g
pakasteherneitä sulatettuina
1
ruukku
tuoretta tilliä nypittynä
40
g
parmesaania lastuina
Ohjeet
Poista fenkolin uloimmat kuoret ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi. Upota fenkoliviipaleet jääkylmään veteen, jossa on ripaus suolaa.
Keitä vettä noin 1 l ja lisää 1 tl suolaa.
Lämmitä sitruunakastike kattilassa. Lisää katkaravut ja herneet kastikkeen joukkoon.
Lisää pasta keitinveteen ja keitä noin 1 minuutti. Valuta pasta lävikössä.
Lisää pasta kastikkeen joukkoon ja sekoita tasaiseksi.
Viimeistele fenkolilla, tuoreella tillillä sekä parmesaanilastuilla.
Maistuiko?
Kokeile muitakin Abban
herkullisia reseptejä!