Katkarapupastaa ja fenkolia

Katkarapupastaa ja fenkolia

Rapea fenkoli on omiaan tuomaan katkarapupastaan reilusti raikkautta ja suutuntumaa.
Ruokalaji -

Ainesosat
  

Ohjeet
 

  • Poista fenkolin uloimmat kuoret ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi. Upota fenkoliviipaleet jääkylmään veteen, jossa on ripaus suolaa.
  • Keitä vettä noin 1 l ja lisää 1 tl suolaa.
  • Lämmitä katkarapu- ja tillikastike kattilassa. Lisää katkaravut ja herneet kastikkeen joukkoon.
  • Lisää pasta keitinveteen ja keitä noin 1 minuutti. Valuta pasta lävikössä.
  • Lisää pasta kastikkeen joukkoon ja sekoita tasaiseksi.
  • Viimeistele fenkolilla, tuoreella tillillä sekä parmesaanilastuilla.
Kokeilitko tätä reseptiä?Kerro meille, mitä pidit siitä!