Pinaatti-savulohipasta

Pinaatti-savulohipasta

Sitruunakastike muodostaa pinaatti-tuorepastan kanssa herkullisen makuparin, jonka kruunaa savustettu lohi.
Valmistusaika 20 mins
Ruokalaji -

Ainesosat
  

Ohjeet
 

  • Keitä noin 1,5 l vettä ja lisää suola. Lisää pasta kiehuvaan veteen ja keitä noin 2 minuuttia.
  • Lämmitä sitruunakastike kattilassa.
  • Lisää kastikkeen joukkoon keitetty pasta ja tuore pinaatti. Sekoita tasaiseksi.
  • Murra savulohesta paloja ja lisää vielä joukkoon. Sekoita kevyesti.
  • Annostele lautaselle ja viimeistele raastetulla sitruunan kuorella ja rouhitulla mustapippurilla.
  • Halutessasi voit lämmittää savulohen mikroaaltouunissa noin 2-3 minuuttia tai uunissa 150 °C noin 6 minuuttia.
Kokeilitko tätä reseptiä?Kerro meille, mitä pidit siitä!