Katkarapupastaa ja fenkolia

Katkarapupastaa ja fenkolia

Tämän maukkaan ja helpon katkarapupastan kruunaa Abban sitruunakastike joka tuo ateriaan raikasta makua. Rapea fenkoli on omiaan tuomaan katkarapupastaan reilusti raikkautta ja suutuntumaa.
Ruokalaji Pääruoat, Pastaruoat

Ainesosat
  

Ohjeet
 

  • Poista fenkolin uloimmat kuoret ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi. Upota fenkoliviipaleet jääkylmään veteen, jossa on ripaus suolaa.
  • Keitä vettä noin 1 l ja lisää 1 tl suolaa.
  • Lämmitä sitruunakastike kattilassa. Lisää katkaravut ja herneet kastikkeen joukkoon.
  • Lisää pasta keitinveteen ja keitä noin 1 minuutti. Valuta pasta lävikössä.
  • Lisää pasta kastikkeen joukkoon ja sekoita tasaiseksi.
  • Viimeistele fenkolilla, tuoreella tillillä sekä parmesaanilastuilla.
Maistuiko?Kokeile muitakin Abban herkullisia reseptejä!