Ravioleja, kasviksia ja tonnikalaa

Ravioleja, kasviksia ja tonnikalaa

Tämä mainio pastaruoka onnistuu erilaisilla täytepastoilla tai jopa tavallisella nauhapastalla. Tonnikala tuo annokseen ruokaisuutta ja voit myös muokata reseptiä lisäämällä omia suosikkikasviksia. Helppoa, nopeaa ja maukasta - juuri mitä arkiruoalta haluat!
Valmistusaika 30 minutes
Ruokalaji -
Annosmäärä 4

Ainesosat
  

  • 2 pkt täytepastaa
  • 2-3 rkl oliiviöljyä
  • 1 pieni kesäkurpitsa
  • 2 paprikaa
  • 1 valkosipulin kynsi
  •  ripaus suolaa
  •  ripaus mustapippuria
  • 1 sitruunan mehu
  • 1 kuivattua oreganoa
  • 12 kpl mustia kivettömiä oliiveja
  • 1 prk Abban tonnikalaa vedessä

Ohjeet
 

  • Keitä täytepastat juuri ja juuri kypsiksi kevyesti suolalla maustetussa vedessä.
  • Paloittele kesäkurpitsa ja paprikat. Viipaloi valkosipulin kynsi. Kuumenna öljy pannulla ja lisää kasvikset. Paista pari minuuttia kovalla lämmöllä ja alenna sitten lämpöä. Kypsennä kasvikset sopivan kypsiksi niin, että niihin jää vielä purutuntumaa.
  • Mausta suolalla, mustapippurilla, sitruunamehulla ja oreganolla. Sekoita joukkoon oliivit ja tonnikalapalat varovasti käännellen.
  • Kääntele kasvis-tonnikalaseos valutetun täytepastan joukkoon ja tarjoile heti.
Maistuiko?Kokeile muitakin Abban herkullisia reseptejä!