Ravioleja, kasviksia ja tonnikalaa

Tämä mainio pastaruoka onnistuu erilaisilla täytepastoilla tai jopa tavallisella nauhapastalla.

Valmistusaika
30 min.

Annokset
4

Ainekset

  • 2 pkt täytepastaa
  • 2-3 rkl oliiviöljyä
  • 1 pieni kesäkurpitsa
  • 2 paprikaa
  • 1 valkosipulin kynsi
  • ripaus suolaa
  • ripaus mustapippuria
  • 1/2 sitruunan mehu
  • 1 tl kuivattua oreganoa
  • 12 kpl mustia kivettömiä oliiveja
  • 1 prk Abban tonnikalaa vedessä

Valmistusohjeet

Keitä täytepastat juuri ja juuri kypsiksi kevyesti suolalla maustetussa vedessä.

Paloittele kesäkurpitsa ja paprikat. Viipaloi valkosipulin kynsi. Kuumenna öljy pannulla ja lisää kasvikset. Paista pari minuuttia kovalla lämmöllä ja alenna sitten lämpöä. Kypsennä kasvikset sopivan kypsiksi niin, että niihin jää vielä purutuntumaa.

Mausta suolalla, mustapippurilla, sitruunamehulla ja oreganolla. Sekoita joukkoon oliivit ja tonnikalapalat varovasti käännellen.

Kääntele kasvis-tonnikalaseos valutetun täytepastan joukkoon ja tarjoile heti.