
Basilikapastaa, paahdettua kylmäsavulohta ja mascarponea
Maustettu mascarpone tuo täyteläisyyttä basilikatortellinien ja kylmäsavulohen muodostamaan kokonaisuuteen. jonka kruunaa Abba katkarapu-tillikastike kalalle. Voit käyttää reseptissä myös muita täytettyjä tuorepastatuotteita. Maista ja ihastu!
Valmistusaika 30 mins
Ruokalaji Pastaruoat
Annosmäärä 2
Ainesosat
- 100 g mascarponea
- 3 kpl aurinkokuivattua tomaattia hienonnettuna
- 2 rkl ruohosipulia hienonnettuna
- suolaa
- rouhittua mustapippuria
- 1 pkt Pastella Tortellini Ricotta ja Basilika -tuorepastaa 250 g
- 1 pss Abba laktoositon katkarapu-tillikastike kalalle 250 g
- 200 g kylmäsavulohta
- 2 kpl luumutomaattia kuutioina
- 1 ruukku tuoretta basilikaa
Ohjeet
- Sekoita kulhossa mascarpone, aurinkokuivattu tomaatti ja ruohosipuli. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Vatkaa kovaksi vaahdoksi ja laita kylmään maustumaan.
- Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä 3 minuuttia. Lämmitä katkarapu-tillikastike kattilassa ja sekoita valutettu pasta kastikkeen joukkoon. Paahda kylmäsavulohet kuumalla kuivalla pannulla noin 10 sekuntia per puoli.
- Annostele pasta lautaselle ja nosta päälle paahdetut lohipalat sekä ruokalusikallinen maustettua mascarponea. Viimeistele tomaattikuutioilla ja tuoreella basilikalla.
Maistuiko?Kokeile muitakin Abban herkullisia reseptejä!