Basilikapastaa, paahdettua kylmäsavulohta ja mascarponea

Basilikapastaa, paahdettua kylmäsavulohta ja mascarponea

Maustettu mascarpone tuo täyteläisyyttä basilikatortellinien ja kylmäsavulohen muodostamaan kokonaisuuteen. jonka kruunaa Abba katkarapu-tillikastike kalalle. Voit käyttää reseptissä myös muita täytettyjä tuorepastatuotteita. Maista ja ihastu!
Valmistusaika 30 mins
Ruokalaji Pastaruoat
Annosmäärä 2

Ainesosat
  

  • 100 g mascarponea
  • 3 kpl aurinkokuivattua tomaattia hienonnettuna
  • 2 rkl ruohosipulia hienonnettuna
  • suolaa
  •  rouhittua mustapippuria
  • 1 pkt Pastella Tortellini Ricotta ja Basilika -tuorepastaa 250 g
  • 1 pss Abba laktoositon katkarapu-tillikastike kalalle 250 g
  • 200 g kylmäsavulohta
  • 2 kpl luumutomaattia kuutioina
  • 1 ruukku tuoretta basilikaa

Ohjeet
 

  • Sekoita kulhossa mascarpone, aurinkokuivattu tomaatti ja ruohosipuli. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Vatkaa kovaksi vaahdoksi ja laita kylmään maustumaan.
  • Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä 3 minuuttia. Lämmitä katkarapu-tillikastike kattilassa ja sekoita valutettu pasta kastikkeen joukkoon. Paahda kylmäsavulohet kuumalla kuivalla pannulla noin 10 sekuntia per puoli.
  • Annostele pasta lautaselle ja nosta päälle paahdetut lohipalat sekä ruokalusikallinen maustettua mascarponea. Viimeistele tomaattikuutioilla ja tuoreella basilikalla.
Maistuiko?Kokeile muitakin Abban herkullisia reseptejä!