Kalapihvit ja pastaa katkarapu-tillikastikkeessa

Kalapihvit ja pastaa katkarapu-tillikastikkeessa

Itsetehdyt kalapihvit kruunaa Abban Laktoositon katkarapu-tillikastike. Reseptistä saa helposti tehtyä ruokaa isommallekin porukalle muuttamalla annosmäärää. Kokeile helppoa reseptiä alta!
Valmistusaika 30 mins
Ruokalaji -
Annosmäärä 4

Ainesosat
  

  • 600 g tuorepastaa
  • 1 pss Abba Laktoositon katkarapu-tillikastike kalalle 250 g
  • 2 l vettä
  • 50 g babypinaattia
  • 300 g lohifilee, nahaton
  • 200 g turskafilee, nahaton
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 1 sitruuna
  • 1 rkl hienonnettua tilliä
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl mustapippurirouhetta
  • 25 g voita
  • tilliä koristeluun

Ohjeet
 

  • Keitä pasta kattilassa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan noin 2–3 minuuttia ja valuta.
  • Kaada kastike pannulle, lämmitä nopeasti ja lisää pasta kastikkeen joukkoon.
  • Lisää pinaatti pastan joukkoon ja sekoita.
  • Aja lohi ja turska sauvasekoittimella hienoksi massaksi.
  • Lisää joukkoon vehnäjauhot, sitruunan mehu ja raastettu kuori, tilli, suola ja pippuri.
  • Muotoile massasta neljä kalapihviä ja paista voissa pannulla kypsiksi. Koristele annos tuoreella tillillä.
Kokeilitko tätä reseptiä?Kerro meille, mitä pidit siitä!