
Kalapihvit ja pastaa katkarapu-tillikastikkeessa
Itsetehdyt kalapihvit kruunaa Abban Laktoositon katkarapu-tillikastike. Reseptistä saa helposti tehtyä ruokaa isommallekin porukalle muuttamalla annosmäärää. Kokeile helppoa reseptiä joka maistuu varmasti koko perheelle alta!
Valmistusaika 30 mins
Ruokalaji Pääruoat, Pastaruoat
Annosmäärä 4
Ainesosat
- 600 g tuorepastaa
- 1 pss Abba Laktoositon katkarapu-tillikastike kalalle 250 g
- 2 l vettä
- 50 g babypinaattia
- 300 g lohifilee, nahaton
- 200 g turskafilee, nahaton
- 1 dl vehnäjauhoja
- 1 sitruuna
- 1 rkl hienonnettua tilliä
- 1 tl suolaa
- 1 tl mustapippurirouhetta
- 25 g voita
- tilliä koristeluun
Ohjeet
- Keitä pasta kattilassa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan noin 2–3 minuuttia ja valuta.
- Kaada kastike pannulle, lämmitä nopeasti ja lisää pasta kastikkeen joukkoon.
- Lisää pinaatti pastan joukkoon ja sekoita.
- Aja lohi ja turska sauvasekoittimella hienoksi massaksi.
- Lisää joukkoon vehnäjauhot, sitruunan mehu ja raastettu kuori, tilli, suola ja pippuri.
- Muotoile massasta neljä kalapihviä ja paista voissa pannulla kypsiksi. Koristele annos tuoreella tillillä.
Maistuiko?Kokeile muitakin Abban herkullisia reseptejä!