Pääruoat

Maailman helpoin tonnikalapizza

Maailman helpoin tonnikalapizza

Pizza kuulu suomalaisten suosikkiruokiin ja tätä nopeammin sitä tuskin voi tehdä! Käytä pohjana tortillaa ja sekoita mehevä täyte Abba tonnikalasta. Nopeaa ja maukasta, kokeile vaikka!

Uunilohi sitruunakastikkeessa

Uunilohi sitruunakastikkeessa

Uunilohi on klassikko suomalaisessa ruokapöydässä ja tämä supernopea ja maukas uunilohi sopii niin arkeen kuin juhlaankin. Jos haluat vaihtelua, tähän reseptiin voit myös kokeilla muitakin kaloja. Uunikalan kruunaa Abban sitruunakastike. Jos käytät pakastekalaa, lisää kypsennysaikaa noin 10 minuuttia.

Savulohta, metsäsienikastiketta ja tilli-perunamuusia

Savulohta, metsäsienikastiketta ja tilli-perunamuusia

Mikä olisikaan kesäisempää kuin savulohi ja metsäsienikastike höystettynä tilli-perunamuussilla! Maukas sienikastike valmistuu vaivattomasti Abban katkarapu-tillikastikkeesta ja metsäsienikuutioista. Kastikkeessa voit käyttää myös viljeltyjä sieniä, esimerkiksi herkkusieniä. Kokeile tätä helppoa mutta erittäin herkullista reseptiä!

Ravioleja, kasviksia ja tonnikalaa

Ravioleja, kasviksia ja tonnikalaa

Tämä mainio pastaruoka onnistuu erilaisilla täytepastoilla tai jopa tavallisella nauhapastalla. Tonnikala tuo annokseen ruokaisuutta ja voit myös muokata reseptiä lisäämällä omia suosikkikasviksia. Helppoa, nopeaa ja maukasta – juuri mitä arkiruoalta haluat!

Lohikiusaus

Lohikiusaus

Klassisen lohikiusauksen maustaa Abban sitruunakastike, joka tuo kokonaisuuteen reilusti luonnetta. Helppo laatikkoruoka syntyy melkein itsestään uunin lämmössä. Voit käyttää lohen tilalla myös muuta kalaa tai vaikka rapua.

Katkarapupastaa ja fenkolia

Katkarapupastaa ja fenkolia

Tämän maukkaan ja helpon katkarapupastan kruunaa Abban sitruunakastike joka tuo ateriaan raikasta makua. Rapea fenkoli on omiaan tuomaan katkarapupastaan reilusti raikkautta ja suutuntumaa.

Kalapihvit ja pastaa katkarapu-tillikastikkeessa

Kalapihvit ja pastaa sitruunakastikkeessa

Itsetehdyt kalapihvit kruunaa Abban Laktoositon sitruunakastike. Reseptistä saa helposti tehtyä ruokaa isommallekin porukalle muuttamalla annosmäärää. Kokeile helppoa reseptiä joka maistuu varmasti koko perheelle alta!