Pastaruoat

Sitruuna-sinisimpukkapasta

Sitruuna-sinisimpukkapasta

Helppo ja nopea sitruuna-sinisimpukkapasta hurmaa välimerellisillä mauillaan. Valmista tätä pastaa vaikka viikonlopun lounaaksi ja lähde makumatkalle suoraan välimerellisiin tunnelmiin.

Ravioleja, kasviksia ja tonnikalaa

Ravioleja, kasviksia ja tonnikalaa

Tämä mainio pastaruoka onnistuu erilaisilla täytepastoilla tai jopa tavallisella nauhapastalla. Tonnikala tuo annokseen ruokaisuutta ja voit myös muokata reseptiä lisäämällä omia suosikkikasviksia. Helppoa, nopeaa ja maukasta – juuri mitä arkiruoalta haluat!

Pinaatti-savulohipasta

Pinaatti-savulohipasta

Erilaiset pastaruoat ovat mitä maukkaimpia ja helppoja arkiruokia. Tässä reseptissä sitruunakastike muodostaa pinaatti-tuorepastan kanssa herkullisen makuparin, jonka kruunaa savustettu lohi.

Katkarapupastaa ja fenkolia

Katkarapupastaa ja fenkolia

Tämän maukkaan ja helpon katkarapupastan kruunaa Abban sitruunakastike joka tuo ateriaan raikasta makua. Rapea fenkoli on omiaan tuomaan katkarapupastaan reilusti raikkautta ja suutuntumaa.

Kalapihvit ja pastaa katkarapu-tillikastikkeessa

Kalapihvit ja pastaa sitruunakastikkeessa

Itsetehdyt kalapihvit kruunaa Abban Laktoositon sitruunakastike. Reseptistä saa helposti tehtyä ruokaa isommallekin porukalle muuttamalla annosmäärää. Kokeile helppoa reseptiä joka maistuu varmasti koko perheelle alta!

Basilikapastaa, paahdettua kylmäsavulohta ja mascarponea

Basilikapastaa, paahdettua kylmäsavulohta ja mascarponea

Maustettu mascarpone tuo täyteläisyyttä tuorepastan ja kylmäsavulohen muodostamaan kokonaisuuteen. jonka kruunaa Abba sitruunakastike kalalle. Voit käyttää reseptissä myös muita täytettyjä tuorepastatuotteita. Maista ja ihastu!